Tyrimai, plėtra ir kokybė

Turinio tekstas:
Moksliniai tyrimai ir plėtra
Jei esate geras klausytojas (-a) ir kūrybinga asmenybė, puikiai tiksite mūsų tyrimų ir plėtros komandos darbuotojo pareigoms. Mūsų tyrimų ir plėtros komandos nariai susisiekia su mūsų klientais ir išklauso juos bei gydytojus, kad sužinotų daugiau apie mūsų produktus ir ką galime padaryti, kad jie būtų geresni. Jie taip pat nori išsiaiškinti nepatenkintus rinkos poreikius. Tyrimų ir plėtros komandos šias įžvalgas ir poreikius paverčia produktais, kurie džiugina mūsų klientus.

Klinikinė komanda
Kaip mūsų klinikinės komandos narys (-ė), kursite apgalvotas strategijas ir prižiūrėsite klinikinius tyrimus. Tai yra svarbi proceso dalis, generuojanti duomenimis pagrįstą informaciją ir įžvalgas, kurios leis mums geriau padėti pacientams ir sveikatos priežiūros paslaugų teikėjams.

Reguliavimo komanda
Mūsų reguliavimo komanda kuria pasaulines reguliavimo strategijas naujiems produktams. Šioje komandoje turėsite galimybę bendradarbiauti su reguliavimo įstaigomis iš viso pasaulio, kad padėtumėte nustatyti naujų technologijų standartus. Taip pat glaudžiai bendradarbiausite su mūsų klinikinės plėtros komanda ir užtikrinsite, kad „Hollister Incorporated“ laikytųsi visų gaminių reglamentų.

Kokybė
Didžiuojamės gamindami kokybiškus produktus. Kaip mūsų kokybės komandos narys (-ė), jūs būsite įtrauktas (-a) į mūsų kuriamų ir gaminamų produktų sritį tam, kad jie atitiktų ar viršytų juos naudojančių žmonių poreikius.

Paieškos rezultatai pagal "". 1 puslapis iš 1, rodomi rezultatai nuo 1 iki 1 iš 1
Antraštė Vieta
Nustatyti iš naujo
QA Specialist
QA Specialist Kaunas, LT, LT-54462
Kaunas, LT, LT-54462