Komerciniai darbai

Rinkodara
Pasidalinkite savo nuomone ir padėsite formuoti pasaulinę rinkodaros kampaniją, skirtą reklamuoti produktus, kurie padės pakeisti tūkstančių žmonių gyvenimus visame pasaulyje. Kaip „Hollister Incorporated“ rinkodaros profesionalas (-ė), pasikliaudamas (-a) savo talentais ir įgūdžiais, kursite poveikį darančius produktus ir inicijuosite kampanijas, tyrinėsite tendencijas, plėtosite strategiją, darysite įtaką kūrybiniam procesui ir keisite kitų gyvenimus.

Pardavimai
Mūsų pardavėjai (-os) yra vieni geriausių šioje srityje. Jie įgyvendina įvairius sumanymus. Tai vyksta ne tik dėl talentingų žmonių visose komandose, bet ir dėl atsidavimo bei įsipareigojimo gydytojams ir žmonėms, kurie naudoja mūsų produktus. Kaip „Hollister“ pardavimų atstovas (-ė), jūs bendrausite su klientais ir padėsite pagerinti žmonių, kurie pasitiki mūsų produktais, gyvenimo kokybę. Tam reikalingas atsidavimas ir aistra, kuria dalijasi kiekvienas „Hollister Incorporated“ pardavėjas.

Saugios pradžios paslaugos
Mūsų saugios pradžios paslaugų komanda teikia aktyvią pagalbą žmonėms, gyvenantiems su ostomija ar neurogenine šlapimo pūsle. Kaip saugios pradžios komandos narys (-ė) su šiais žmonėmis dirbsite tiesiogiai (arba netiesiogiai per jų klinikinį slaugytoją), kad padarytumėte jų gyvenimą garbingesniu ir oresniu. Tai kilni ir įvairiapusė patirtis – unikali galimybė pakeisti kažkieno kasdienį gyvenimą.

Klientų aptarnavimas
Būdami mūsų klientų aptarnavimo komandos nariu (-e), turėsite galimybę bendrauti su įvairiomis klientų grupėmis, įskaitant gydytojus, verslo klientus ir žmones, kurie naudoja mūsų produktus iš visų produktų linijų. Ši komanda yra atsakinga už visus įeinančius skambučius, susijusius su „Hollister Incorporated“ vykdoma veikla, įskaitant mūsų pardavimo užsakymų apdorojimą ir pagalbą sprendžiant vartotojų klausimus ar prašymus. Tai puikus būdas sužinoti apie mūsų verslą ir bendrauti su žmonėmis, kurie kasdien naudoja mūsų produktus.  

Peržiūrėti šios kategorijos pareigybes

Paieškos rezultatai pagal "". 1 puslapis iš 1, rodomi rezultatai nuo 1 iki 9 iš 9
Antraštė Vieta
Nustatyti iš naujo
QA Technician
QA Technician Kaunas, LT, LT-54462
Kaunas, LT, LT-54462
Gamybos darbuotojas
Gamybos darbuotojas Kaunas, LT, LT-54462
Kaunas, LT, LT-54462
Senior Manufacturing Engineer
Senior Manufacturing Engineer Kaunas, LT, LT-54462
Kaunas, LT, LT-54462
Maintenance Technician
Maintenance Technician Kaunas, LT, LT-54462
Kaunas, LT, LT-54462
IT Intern-Cybersecurity
IT Intern-Cybersecurity Kaunas, LT, LT-54462
Kaunas, LT, LT-54462
Manufacturing Engineer
Manufacturing Engineer Kaunas, LT, LT-54462
Kaunas, LT, LT-54462
Project Process Engineer
Project Process Engineer Kaunas, LT, LT-54462
Kaunas, LT, LT-54462
QA Specialist
QA Specialist Kaunas, LT, LT-54462
Kaunas, LT, LT-54462
Intern in Manufacturing Department
Intern in Manufacturing Department Kaunas, LT, LT-54462
Kaunas, LT, LT-54462