Job i Ballina, Irland

Hollister Incorporated åbnede sit produktionsanlæg i Ballina, Irland, i 1976 på et 40 hektar stort område i County Mayo og beskæftiger nu næsten 1.000 medarbejdere på stedet.

Vi fremstiller en stor mængde produkter til global distribution, som understøtter vores stomi- og kontinensplejeproduktlinjer ved hjælp af førende automatiserede teknologier.

Vores aktiviteter i Ballina vokser ud over fremstilling til også at omfatte global forskning og udvikling for kontinensplejeprodukter, kommercialisering af nye produkter, global teknik, lovgivning, forsyningskædestyring og fælles finansielle tjenester.

Se vores historie her ... https://youtu.be/lZR1W9hTX8w 

Hollister Ballina er en fantastisk arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder værdsættes og får lov til at indfri sit potentiale i et udfordrende og behageligt arbejdsmiljø.  Vores hybride arbejdspolitik giver medarbejderne fleksibilitet til at sikre en tilfredsstillende balance mellem arbejde og fritid.

Hollister Ballina fortsætter med at rekruttere talentfulde fagfolk på tværs af alle afdelinger, især dem, der er angivet nedenfor.

Se job i denne kategori

Søgeresultater for "". Side 1 af 1, resultater 1 til 1 af 1
Titel Lokation
Nulstil
Teamoperatør
Teamoperatør Fredensborg, DK, DK-3480
Fredensborg, DK, DK-3480