Salg og marketing

Marketing
Brug din stemme til at hjælpe med at udforme en global marketingkampagne med henblik på at promovere produkter, der vil hjælpe med at ændre livet for tusindvis af mennesker over hele verden. Som marketingmedarbejder i Hollister Incorporated bruger du dit talent og dine færdigheder til at hjælpe med at skabe effektive produkter og lancere kampagner ved at studere tendenser, udvikle strategier, påvirke den kreative tilgang og i sidste ende gøre en forskel i andre menneskers liv.

Salg
Vores sælgere er blandt de bedste i branchen. De får tingene til at ske. Ikke kun pga. den store talentmasse på tværs af vores teams, men også pga. det engagement og den dedikation, de har over for de klinikere, som de støtter, og de mennesker, der bruger vores produkter. Som sælger i Hollister er du med i frontlinjen og hjælper med at forbedre livskvaliteten for de mennesker, der bruger vores produkter. Det kræver stort engagement og en stærk passion, der deles af alle sælgere i Hollister Incorporated.

Secure Start Services 
Vores Secure Start Services-team yder proaktiv støtte til mennesker, der lever med en stomi eller neurogen blære. Som medlem af Secure Start-teamet arbejder du direkte med disse mennesker (eller indirekte via deres kliniske omsorgsperson) for at hjælpe med at gøre deres liv mere givende og værdigt. Det er en livsbekræftende og tilfredsstillende oplevelse – en unik mulighed for at gøre en forskel i andre menneskers liv.

Kundeservice 
Som medlem af vores kundeserviceteam har du mulighed for at interagere med en række forskellige kundegrupper, bl.a. klinikere, erhvervskunder og de mennesker, der bruger vores produkter på tværs af alle vores produktlinjer. Dette team har ansvaret for alle indgående opkald til Hollister Incorporated i USA, herunder ordrebehandling og hjælp med at besvare forbrugernes spørgsmål eller løse deres problemer. Det er en fantastisk måde at lære virksomheden at kende på og interagere med mennesker, der bruger vores produkter hver dag.  

Se job i denne kategori

Søgeresultater for "". Side 1 af 1, resultater 1 til 1 af 1
Titel Lokation
Nulstil
Teamoperatør
Teamoperatør Fredensborg, DK, DK-3480
Fredensborg, DK, DK-3480