Forskning, udvikling og kvalitet

Forskning og udvikling
Hvis du er kreativ og god til at lytte, vil du passe godt ind i vores forsknings- og udviklingsteam. Medlemmerne af vores R&D-team tager kontakt og lytter til vores kunder og klinikere for at lære mere om vores produkter og om, hvad vi kan gøre for at forbedre dem. De vil også gerne finde ud af, hvilke udækkede behov der findes på markedet. Vores R&D-teams oversætter derefter denne viden og disse behov til produkter, som vores kunder elsker.

Klinisk
Som en del af vores kliniske team udvikler du velgennemtænkte strategier og fører tilsyn med kliniske forsøg. Dette er en vigtig del af processen med at generere den datadrevne information og indsigt, der hjælper os med at blive bedre til at støtte vores patienter og sundhedsudbydere.

Regulatorisk afdeling
Vores regulatoriske team udvikler globale regulatoriske strategier for nye produkter. I dette team har du mulighed for at samarbejde med lovmyndigheder over hele verden for at hjælpe med at sætte standarder for nye teknologier. Du vil også arbejde tæt sammen med vores kliniske udviklingsteam og sørge for, at Hollister Incorporated overholder alle regler på tværs af alle vores produkter.

Kvalitet
Vi er stolte af at fremstille kvalitetsprodukter. Som medlem af vores kvalitetsteam er du med til at sikre, at vi designer og fremstiller produkter, der opfylder eller overgår behovene hos de mennesker, som bruger dem.

Se job i denne kategori

Søgeresultater for "". Side 1 af 1, resultater 1 til 1 af 1
Titel Lokation
Nulstil
Teamoperatør
Teamoperatør Fredensborg, DK, DK-3480
Fredensborg, DK, DK-3480